25M3 Container

Naast diverse maten kleine containers beschikken wij ook over containers voor grote volumes. De grote containers waarover wij beschikken beginnen vanaf 25 m3. Deze container is voor de volgende afvalstromen geschikt: gemengd puin, groenafval, B/C-hout, bouw- en sloopafval en huishoudelijk afval. De container kunnen we voor u op de gewenste locatie plaatsen en later weer afvoeren. Voor de prijzen van deze container kunt u hieronder contact met ons opnemen.

Neem contact op

30M3 Container

Heeft u een groot project waarbij veel afval vrij komt? Dan biedt een van onze afvalcontainers van 30 m3 een oplossing. Deze container is voor de volgende afvalstromen geschikt: groenafval, riet, B/C-hout, bouw- en sloopafval en huishoudelijk afval. De container kunnen we voor u op de gewenste locatie plaatsen en later weer afvoeren. Voor de prijzen van deze container kunt u hieronder contact met ons opnemen. Onze containers kunnen zowel particulier als zakelijk bestelt worden.

Neem contact op

40M3 CONTAINER

Deze container is voor de volgende afvalstromen geschikt: groenafval, riet, B/C-hout, bouw- en sloopafval en huishoudelijk afval. De container kunnen we voor u op de gewenste locatie plaatsen en later weer afvoeren. Voor de prijzen van deze container kunt u hieronder contact met ons opnemen.

Neem contact op