GROND-, WEG- & WATERBOUW

Van het ontgraven van uw droom woning tot aan het opleveren van een complete woonwijk of een compleet bedrijventerrein. Voor ons, Jansen Wijhe, is elk project een unieke uitdaging waarbij we graag met onze opdrachtgevers mee denken en werken aan het gewenste eind resultaat! Met een enthousiast en vakbekwaam team werken we gezamenlijk aan het opleveren van projecten door heel Nederland.

MEER INFORMATIE

INFRA INDUSTRIEEL

In Nederland werkt Jansen Wijhe nauw samen met diverse netwerkbedrijven voor de overdracht van gas, water, elektra, en telecom. We doen diverse aanleg, renovatie en onderhoudswerkzaamheden aan grootschalige transportleidingen, kabels en stations. Met een goed geschoold en vakbekwaam team zorgen we voor een nauwkeurige en specialistische oplossing.

MEER INFORMATIE

AGRARISCH LOONWERK

Loonwerk is niet meer simpelweg het op pad sturen van een man met een machine. De hele ontwikkeling in de agrarische sector vraagt om oprechte partnership tussen de loonwerker en de boer. Het draait om nauw samenwerken met elkaar en verdieping in de bodem, de plant & het product.

MEER INFORMATIE

GROENRECYCLING

Van afval naar bodemverbeteraar! Op onze locatie in Wijhe kunt u bij ons terecht voor het storten van een groenafval en afhalen van producten. Daarnaast bieden wij ook de mogelijkheid om bij ons overige afvalstoffen te storten zoals: puin, bouw- en sloopafval, huishoudelijk afval en diverse hout stromen.

MEER INFORMATIE