ONTDEK ONZE DUURZAME PARTNER ECOPLANT

ECOPLANT | SUN TRACKING SOLAR SYSTEMS

De Ecoplant laadt door middel van zonnepanelen uiterst efficiënt energie. De Ecoplant Solar bladen zijn namelijk voorzien van een zogenaamd zon volgsysteem en deze draaien automatisch met de zon mee.

Van globale naar lokale energietransitie

De Ecoplant laadt door middel van zonnepanelen uiterst efficiënt energie. De Ecoplant Solar bladen zijn namelijk voorzien van een zogenaamd zon volgsysteem en deze draaien automatisch met de zon mee. De Ecoplant is een zichtbare aanwinst voor uw duurzame onderneming en biedt energie opslag, een dag nacht camera, led straatverlichting en Co2 neutraal laadstation in één apparaat. Sinds 2019 werken Jansen Wijhe en Ecoplant samen. Door de kennis en ervaring van beide bedrijven te bundelen werken we gezamenlijk aan een duurzame energievoorziening waarbij ons motto dan ook luidt: van globaal naar lokaal!

Plug & Play!

Ons gekwalificeerd personeel (VCA) kent de Ecoplant installaties en voeren veilig en efficiënt uw opdracht uit (ISO 9001 & ISO 14001). Van grondwerk tot aan vergunning, Jansen Wijhe biedt volledige service. Een Ecoplant is vrijstaand en kan Plug & Play geplaatst worden. (binnen < 2 uur operationeel!) Neem gerust contact met ons op over de Ecoplant of bezoek de website van dit innovatieve bedrijf!

MEER OVER ECOPLANT