VANAF DE TEKENTAFEL TOT AAN DE LAATSTE STEEN

Van het ontgraven van uw droom woning tot aan het opleveren van een complete woonwijk of een compleet bedrijventerrein. Voor ons, Jansen Wijhe, is elk project een unieke uitdaging waarbij we graag met onze opdrachtgevers mee denken en werken aan het gewenste eind resultaat! We denken daarbij al graag vanaf de tekentafel mee. Met onze jaren lange ervaring en een vakkundig team bekijken we vooraf welke opties voor uw project het beste kunnen uitpakken en waar eventuele besparingen of verbeteringen mogelijk zijn. Met een up-to-date machinepark proberen we in te spelen op de wensen van onze opdrachtgevers. Zo werken we onder andere met de nieuwste GPS-systemen om zo nauwkeurig mogelijk de werkzaamheden uit te kunnen voeren. We komen graag bij u langs om te kijken hoe we van uw project een succes kunnen maken!

MEEDENKEND & VAKWERK!

Naast de projectmatige werkzaamheden voor vaste partner-bedrijven voeren we ook regionale werkzaamheden uit. Daarbij ligt de kracht van Jansen Wijhe in het flexibel en meedenkend opereren, waarbij het leveren van vakwerk op de eerste plaats staat. Door de omvang van onze onderneming kunnen we snel schakelen en bieden we een snelle service. We beschikken over een enorm breed netwerk en machinepark waarmee we u graag verder helpen. Neem gerust contact met ons op!

NATUURONTWIKKELING

Naast onze werkzaamheden in de woningbouw en op bedrijfsterreinen realiseren we ook natuurontwikkelingsprojecten. Voor diverse opdrachtgevers werken we aan projecten waarbij we natuurlijke elementen in gebieden aanbrengen of herstellen. Van het graven van natuurlijke oevers, het aanbrengen van dammen en stuwen tot aan het inzaaien van bloemenstroken, Jansen Wijhe maakt het voor u mogelijk.

Voor meer informatie neem gerust contact met ons op