VAN AFVAL NAAR BODEMVERBETERAAR

Op onze locatie in Wijhe kunt u bij ons terrecht voor het storten van een groenafval en diverse andere organische reststromen. Daarnaast bieden wij ook de mogelijheid om bij ons overige afvalstoffen te storten zoals: puin, bouw- en sloopafval, huishoudelijk afval en diverse hout stromen. In Wijhe verwerken we met een goed uitgerust machinepark de groene organische reststromen tot een prachtig nieuwe bodemverbeteraar. Het product dat binnenkomt wordt eerst verkleind en vervolgens aan een ril gezet en gemixt. Hierdoor stijgt de temperatuur in de ril naar 65 graden Celsius. Vervolgens worden de rillen gedurende 8 weken omgezet en produceren we o.a. ons product: Sallandse Groencompost. Het omzetten en verhitten van de compost zorgt ervoor dat onze compost vrij is van onkruidkiemen en -zaden. Tot slot wordt onze compost afgezeefd in de gewenste fractie. Onze compost kan zowel worden toegepast in de land- en tuinbouw als in de particuliere- en openbare sector.

BEKIJK ONZE PRODUCTEN

MAAK KENNIS MET ONZE DUURZAME PRODUCTLIJN: REDUCOM

In 2020 is onze eigen duurzame productlijn op de markt gelanceerd: Reducom! Na jaren van onderzoek in binnen en buitenland over het composteren zijn we ook in aanraking gekomen met een nieuwe techniek in ons vakgebied: fermentatie. Onze Reducom productlijn bestaat uit verschillende producten die per toepassing zijn door ontwikkeld. Zo maken we producten voor in uw borders, voor op uw gazon en voor in uw moestuin. Onze Reducom productlijn is in tegenstelling tot gewone compost, niet alleen voeding voor de plant maar ook voedsel voor het grotere bodemleven. Het zorgt voor een activatie van het bodemleven en voor een gezondere bodem. Tevens onderdrukt het product onkruid, houdt het zeer goed vocht vast en zorgt het voor een extra levering van mineralen aan de plant. Door het groene organisch afval op deze circulaire manier te verwerken en weer als voeding terug te geven aan de bodem en de plant dragen we gazemlijk bij aan het verbeteren van de wereld! Wat een gezondere bodem, zorgt voor gezondere planten en gezondere mensen! Werk jij ook mee?

BEKIJK ONZE REDUCOM PRODUCTLIJN

CIRCULAIR VERWERKEN VAN GROENE RESTSTROMEN TOT BOKASHI

Doordat gemeentes, waterschappen, provincies en natuurorganisaties tot onze klanten kring behoren, hebben we de laatste jaren een werkwijze ontwikkeld met ons “up-to-date” ontwikkelde machinepark, waarmee we ook op locatie in heel Nederland Bokashi kunnen produceren. Zo blijft een groot deel van de organische reststromen binnen de kleine kringloop, althans binnen de gemeentelijke grenzen. Meer weten? Neem gerust contact met ons op!

NEEM CONTACT OP